Opslaan-voor-later

Pocket-app; opslaan-voor-later

Je zit in de wachtkamer van de tandarts te wachten en scrollt door je twitter-tijdlijn. Je ziet een interessante tweet over een whitepaper en je begint te lezen. De assistente komt binnen en roept jouw naam. Je springt op, klikt je telefoon uit en loopt achter de assistente aan.

’s Avonds bedenk je je ineens weer dat je was begonnen aan een interessante whitepaper, maar op welke website was het ook alweer? Terugzoeken op je Twitter-tijdlijn is niet te doen, want daar zijn inmiddels 534 nieuwe tweets bij gekomen. Help!

Oplossing:

Installeer pocket! Op al je devices. Telefoon, Tablet, PC. Iedere interessante whitepaper, alle leuke artikelen, handige webpagina’s en zèlfs lekkere recepten sla je op in Pocket en lees je later op een -voor jou geschikt- moment en op een device naar keuze. En door het toekennen van tags is die ene whitepaper heel makkelijk terug te vinden.

En altijd te lezen, ook als je offline bent.

Updaten en Backups van WordPress

Het belang regelmatig updaten en het maken van Backups van je WordPress website

Als webdesigner en -bouwer heb ik het updaten en het maken van backups altijd zelf gedaan, maar ik merk dat dit steeds meer tijd gaat innemen. WordPress komt steeds vaker met updates, soms wel drie keer per maand. Waarom is het eigenlijk belangrijk om backups te maken en je website regelmatig updaten van je website?

Lees meer