Mariecke Hilhorst

Mariecke Hilhorst
Organisatietalent met grafische skills
Siriusstraat 55 | Hilversum

Website, huisstijl, regelen, social media, flexibel, snel, just a phone call away, design, ontzorgen, oplossingsgericht, bereikbaar, hands on, organisatietalent, ontwerpen

Ervaring
VPA Studio
2016-heden
Grafisch ontwerper en Personal/Virtual Assistant

Voor het ontwikkelen van een huisstijl, het ontwerpen en bouwen van een website en het vormgeven van een passende flyer. Daarnaast help ik startende ondernemers met het opzetten van hun bedrijf, assisteer ik bestaande zzp'ers tijdens drukke periode's en organiseer ik diverse evenementen.

Hilhorst Designs
2004 - 2016
Grafisch Ontwerper

Als zelfstandig grafisch ontwerper heb ik diverse huisstijlen mogen ontwerpen. Ik heb websites ontworpen én gebouwd. En ook voor het opmaken van flyers, boeken, jaarverslagen kan je bij mij terecht.

HuisStijlen
2011 - heden
Interieurstylist

Voor het stylen van je woonkamer, het re-stylen van je keuken of het inrichten van je nieuwe kantoorruimte roep je de hulp in van HuisStijlen. En aan het eind van het jaar help ik uiteraard met het kerst-klaar-maken van je huis of kantoor.

Intomart GfK
2000 - 2004
Afdeling PR & Communicatie

Bij Intomart GfK was ik verantwoordelijk voor diverse magazines, die zowel in- als extern werden verspreid. De inhoud werd door mij verzorgd als ook de opmaak. Daarnaast heb ik diverse beurzen, recepties, personeelsfeesten en jubilea georganiseerd.

InDesign
Photoshop
Illustrator
Dreamweaver
WordPress
Mailchimp
Social Media