Mariecke Hilhorst

Mariecke Hilhorst
Organisatietalent met grafische skills

Website, huisstijl, regelen, social media, flexibel, snel, just a phone call away, design, ontzorgen, oplossingsgericht, bereikbaar, hands on, organisatietalent, ontwerpen

Afspraak maken?

Afspraak maken?

Skills
InDesign
Photoshop
Illustrator
Dreamweaver
WordPress
Mailchimp
Social Media Marketing
Ervaring

2016-heden

VPA Studio
Grafisch ontwerper en Personal/Virtual Assistant

Voor het ontwikkelen van een huisstijl, het ontwerpen en bouwen van een website en het vormgeven van een passende flyer. Daarnaast help ik startende ondernemers met het opzetten van hun bedrijf, assisteer ik bestaande zzp’ers tijdens drukke periode’s en organiseer ik diverse evenementen.

2004 - 2016

Hilhorst Designs
Grafisch Ontwerper

Als zelfstandig grafisch ontwerper heb ik diverse huisstijlen mogen ontwerpen. Ik heb websites ontworpen én gebouwd. En ook voor het opmaken van flyers, boeken, jaarverslagen kan je bij mij terecht.

2011 - heden

HuisStijlen
Interieurstylist

Voor het stylen van je woonkamer, het re-stylen van je keuken of het inrichten van je nieuwe kantoorruimte roep je de hulp in van HuisStijlen. En aan het eind van het jaar help ik uiteraard met het kerst-klaar-maken van je huis of kantoor.

2000 - 2004

Intomart GfK
Afdeling PR & Communicatie

Bij Intomart GfK was ik verantwoordelijk voor diverse magazines, die zowel in- als extern werden verspreid. De inhoud werd door mij verzorgd als ook de opmaak. Daarnaast heb ik diverse beurzen, recepties, personeelsfeesten en jubilea georganiseerd.